Update 25 september 2021: Het Atrium Den Haag is weer geopend voor tentoonstellingen en evenementen!

Veilig bezoek aan het Atrium Den Haag
Het Atrium is weer voor iedereen te bezoeken. De 1,5 meter regel afstand houden is niet meer verplicht tijdens het bezoek. Een coronatoegangsbewijs tonen is ook niet nodig. Deze regels gelden tijdens de reguliere openingstijden van het Atrium Den Haag, die rechts onderaan deze website staan.

In het Atrium kunnen ook weer tentoonstellingen en evenementen georganiseerd worden. Tentoonstellingen zijn te bezoeken tijdens de reguliere openingstijden. Evenementen in het Atrium kunnen tot 1 januari 2022 alleen na sluitingstijd van het Stadhuis plaatsvinden. Het Atrium kan op dit moment voor maximaal 75% van de capaciteit beschikbaar stellen voor alle soorten evenementen, zowel staand als zittend. Informatie over het organiseren van een activiteit, is hier te vinden.

Algemene maatregelen Stadhuis
– Alle technische ventilatie installaties in het Stadhuis voldoen aan de wettelijke eisen.
– Houd voldoende afstand op plaatsen waar veel mensen samenkomen.
– Blijf thuis bij klachten en test zo snel mogelijk.
– Was vaak handen en hoest of nies in de ellenboog.

Coronatoegangsbewijs
Het coronatoegangsbewijs moet alleen getoond worden bij toegang bij evenementen na sluitingstijd van het Atrium, zoals festivals, concerten en andere publieksevenementen. De organisator van een evenement in het Atrium is zelf verantwoordelijk om voor registratie te zorgen. In overleg met Atrium City Hall en team evenementen van de gemeente Den Haag wordt dit beleid verder besproken na het indienen van een aanvraag.

Vragen?
Zijn er nog vragen? Kijk dan op www.testenvoortoegang.org of op www.coronacheck.nl.

Deze corona maatregelen gelden tot 1 januari 2022.
Deze voorwaarden kunnen worden aangepast, indien de regelgeving tussentijds wijzigt.