Op zaterdag 4 november vormt het Atrium Den Haag van 11:00 tot 16:00 uur het decor voor de gratis toegankelijke Regionale Woonbeurs Den Haag, de woonbeurs met een representatief overzicht van nieuwbouwprojecten. Makelaars, projectontwikkelaars, corporaties en hypotheekverstrekkers presenteren hier hun nieuwbouwaanbod in Den Haag en de regio Haaglanden in nagenoeg elke prijsklasse van koop- en huurwoningen.

Tijdens de Regionale Woonbeurs Den Haag wordt naast het Haagse huizenaanbod ook een representatief deel van het aanbod in de gemeenten rondom Den Haag gepresenteerd. Daarnaast kunt kunnen de bezoekers rekenen op een aanbod aan vrije kavels waarop naar eigen inzicht een droomwoning kan worden gerealiseerd. Een fenomeen dat de laatste jaren steeds meer aan populariteit wint. En niet voor niets, want het resultaat zijn vaak karaktervolle straten met een enorme diversiteit aan woningen, variërend van modern tot klassiek en met veel creativiteit in architectuur en het gebruik van materialen.

Seminar
Een goede voorbereiding van jouw zoektocht op de woningmarkt is méér dan het halve werk. Schrijf u in voor het gratis seminar. Olsthoorn Makelaars en Rabobank praten u in 30 minuten bij over hoe u uw zoektocht naar een nieuwe woning aanpakt. Wat zijn uw financiële mogelijkheden? Kiest u voor een bestaande woning of past nieuwbouw meer bij u? Wat doet u op het gebied van verduurzaming? En welke voorzieningen zijn voor uw levensfase belangrijk? Bij deze vragen en nog veel meer andere zaken staan ze stil. Natuurlijk is er ook tijd voor het stellen van vragen. Bijwonen van dit seminar is gratis, aanmelden is wel verplicht via de website van Eventbrite.

Voor meer informatie, ga naar www.deregionalewoonbeursdenhaag.nl.