Evenementen

Een diner voor 600 man, een receptie, een opening, een lezing in theateropstelling. Een concert op de elf verdiepingen, een zwevende modetentoonstelling boven de gemeenteloketten of een groots banket na sluitingstijd; het Atrium staat open voor uiteenlopende en uitdagende ideeën. Geïnspireerd? We komen graag in contact om samen invulling te geven aan uw evenement. Voor meer beeldmateriaal, bezoek onze Facebookpagina, Instagrampagina en ons Fotoboek Evenementen.

Nacht van de Wetenschap 2018
Letter Z Design

Tentoonstellingen

Zware onderwerpen, uitdagende constructies en vernieuwende concepten worden niet uit de weg gegaan bij het organiseren van tentoonstellingen in het Atrium. De ruimte wordt wekelijks door meer dan 8.000 mensen bezocht. Of zij nu komen voor het gemeenteloket of speciaal voor een presentatie, de verrijking van het Haagse stadhuis wordt door vele bezoekers actief beleefd.

Stichting Atrium City Hall heeft geen tentoonstellingsmateriaal tot haar beschikking. Hierdoor kunt u uw tentoonstelling geheel naar eigen wijze inrichten, binnen de vastgestelde richtlijnen. Wij werken samen met ontwerpbureaus Letter Z Design en Meta Menkveld. Zij beschikken over vele verschillende tentoonstellingsmaterialen en kunnen materialen op maat voor u maken. Zij denken graag met u mee om uw werk zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen in het Atrium Den Haag.

Atrium in Vogelvlucht

Bekijk de allereerste drone opnames ooit van het Atrium, waar een goede impressie te zien is van alle delen.