Evenementen

Een diner voor 600 man, een receptie voor 1.500 personen, een opening, een lezing in theateropstelling voor 1.100 man of een groots banket na sluitingstijd; het Atrium staat open voor uiteenlopende en uitdagende ideeën.

Voor een impressie van de vele evenementen in het Atrium Den Haag, bekijk ons Fotoboek Evenementen. En voor meer inspiratie, volg ons op social media:

Nacht van de Wetenschap 2018
Letter Z Design

Tentoonstellingen

Zware onderwerpen, uitdagende constructies en vernieuwende concepten worden niet uit de weg gegaan bij het organiseren van tentoonstellingen in een van de drie delen van het Atrium van in totaal 1.000M2. De ruimte wordt wekelijks door meer dan 8.000 mensen bezocht. Of zij nu komen voor het gemeenteloket of speciaal voor een presentatie, de verrijking van het Haagse stadhuis wordt door vele bezoekers actief beleefd. Stichting Atrium City Hall heeft geen tentoonstellingsmateriaal tot haar beschikking. Hierdoor kunt u uw tentoonstelling geheel naar eigen wijze inrichten, binnen de vastgestelde richtlijnen. Wij werken vaak samen met ontwerpbureaus Letter Z Design en Meta Menkveld. Zij beschikken over vele verschillende tentoonstellingsmaterialen en kunnen deze op maat maken en denken graag mee.

Voor een impressie van alle drie de expositiedelen van het Atrium Den Haag, bekijk ons Fotoboek Tentoonstellingen.

Uw activiteit in het Atrium

Geïnspireerd geraakt? Bekijk de Factsheet 2024 voor meer informatie en vul onderstaand Aanvraagformulier in.

Wij nemen na het opsturen van uw aanvraag binnen 14 dagen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken over uw activiteit in het Atrium Den Haag.