Fototentoonstelling Invictus Games
Van 16 tot en met 22 april is Den Haag gaststad van de Invictus Games. Om in aanloop naar dit evenement zoveel mogelijk Hagenaars te attenderen op dit unieke evenement is vanaf nu op zeven locaties in Den Haag een bijzondere fototentoonstelling zichtbaar, zoals in het Atrium Den Haag van 23 maart t/m 15 april.

De fototentoonstelling toont de portretten en tatoeages van deelnemers uit het Nederlands Invictus Games team en van bekende Hagenaars. De ene zijde van de tentoonstelling toont de krachtige portretten van de deelnemers en bekende Hagenaars, de andere zijde een close-up van een voor hen heel bijzondere tatoeage. De fototentoonstelling is vanaf nu gratis te bekijken in het Atrium Den Haag, voor het Vredespaleis, aan de Lange Vijverberg, in het Zuiderpark, bij de Haagse Hogeschool, bij Wijkpark de Verademing en op de Scheveningse boulevard.

Veerkrachtige verhalen middels audiotour
Achter iedere tatoeage van de deelnemers en bekende Hagenaars schuilt een veerkrachtig verhaal. Deze verhalen vertellen zij in de interviews die via de QR code te beluisteren zijn. Ze laten Hagenaars en bezoekers aan Den Haag op deze manier kennismaken met het evenement en de indrukwekkende verhalen van de veteranen. Door ook de verhalen achter de tatoeages van de bekende Hagenaars te tonen, laat de fototentoonstelling zien dat veerkracht iets van ons allemaal is.

Kijk voor meer informatie over de Invictus Games op www.invictusgames2020.nl.