Op zaterdag 1 april staat het Atrium Den Haag in het teken van muziek! Kom deze middag langs tussen 13:30 en 16:00 uur en maak kennis met alles wat met Haagse muziek heeft te maken voor kinderen.

Ontdek en probeer op de muziekmarkt allerlei muziekinstrumenten. Hier kan je ook kennismaken met de vele muziekscholen en orkesten uit de regio Den Haag. 

Kom langs en luister en doe mee met optredens van onder andere:

De Haagse Kindermuziekdag in het Atrium Den Haag is vrij toegankelijk.

Stadsorkest The Residents

Prinses Christina Concours
Het Prinses Christina Concours organiseert samen met het Nederlands Blazers Ensemble deze dag van 10.00 tot 12.00 uur in het Atrium het regionale netwerkbijeenkomst voor muziekdocenten. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan tto vrijdag 24 maart 2023 via www.christinaconcours.nl.

Kindermuziekweek
De Haagse Kindermuziekdag is onderdeel van de landelijke Kindermuziekweek. Dit is een initiatief van 14 grote Nederlandse organisaties uit de muzieksector die hun krachten gebundeld hebben om jaarlijks een 10-daagse Kindermuziekweek te realiseren. Als Stichting Kindermuziekweek willen wij ieder jaar 10 dagen lang alle kinderen uit Nederland van 0 tot 12 jaar laten genieten van het maken van én het luisteren naar (live) muziek.
www.kindermuziekweek.nl

De Haagse Kindermuziekdag is mede mogelijk gemaakt en wordt georganiseerd door Atrium City Hall, Blazen aan het Spui en het Residentie Orkest.

Haagse Kindermuziekdag