Op vrijdagavond 27 en zaterdagavond 28 oktober van 20:00 tot 01:00 uur komt IIImagine naar het Atrium Den Haag, een multidisciplinaire show waarbij nieuwe elektronische muziek, visuals en licht op maat wordt geproduceerd speciaal voor in het Stadhuis.

IIImagine Atelier bereidt zich voor om bezoekers mee te nemen naar een avant-gardistische wereld waar hun eigen geproduceerde elektronische muziek en visuals in elkaar verweven zijn. In het Atrium halen zij hun inspiratie uit de opvallende modernistische architectuur zelf: een leeg canvas voor surrealistische interpretaties, terwijl de strakke lijnen precieze ritmes inspireren. Hun headliner III zal live optreden vanuit een laboratorium op het podium met synths, drummachines en vocale instrumenten, terwijl zij tegelijkertijd de visuals en lichten regisseren. En er zullen nog andere muzikanten worden toegevoegd aan het programma.

IIImagine is geïnspireerd op de aantrekkingskracht van architect Richard Meier op de dagelijkse almaar transformerende lichtinval. Met behulp van verlichting en visuals, creëren zij een dynamische sfeer en versterken zij de architecturale ruimte met een multidisciplinaire show. Een audiovisuele show die eer doet aan de artistieke expressie die het Stadhuis uitstraalt, aan de levendige geest die het is en aan de diversiteit van de bezoekers van het Stadhuis.

Muziek
IIImagine houdt van de oude Franse disco- en rockgeluiden uit de jaren ’70 en ’80. Deze zijn krachtig, met vele vervormingen, maar in een hedendaagse tijd met stevige kicks, en vierkwartsmaten en zij experimenteren met donkere geluiden op synthesizers.

Praktische informatie
*Show data: Vrijdag 27 Oktober en Zaterdag 28 Oktober
*Kaartverkoop start op 6 Augustus om 10:00 uur via de website van IIImagine
*Tickets: 41 euro + 2 euro service fee (uitverkocht)
*Indien beschikbaar, alleen te koop via ticketswap.nl.
*Tijd: 20:00 – 01:00 uur
*Minimale leeftijd: 18+

IIImagine
Een weerspiegeling van het moment in kunst en geluid.

De organisatie streeft naar een verbinding met de locatie die alleen op dat specifieke moment, op die specifieke plek kan worden ervaren. Eerdere shows waren onder andere in Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam, Centraal Station, Koninklijk Museum voor Schone Kunsten en Havenhuis van Zaha Hadid in Antwerpen, België, de Royal Aviation Hall in Brussel en het treinstation van Luik in Santiago Calatrava.
www.iiimagine.org