Atrium City Hall is blij verheugd om mee te delen dat op zondagavond 17 december van 20:00 tot 22:00 uur de Kerst-Sing-ALong in het Atrium Den Haag weer gaat plaatsvinden!

**Update d.d. 26 november 2023**
Alle entreekaarten zijn uitverkocht en er is geen plek meer in het kerstkoor.

Programma 2023
Op zondagavond 17 december kan iedereen van 20 tot 22 uur de zevende editie van de bijzondere Kerst-Sing-ALong in het Atrium Den Haag bijwonen. U kunt deelnemen aan het 350-koppig eenmalig samengesteld kerstkoor of plaatsnemen tussen de ruim 1.100 bezoekers. Samen kunt u genieten en uit volle borst meezingen met traditionele wereldse kerstliederen onder de bezielende leiding van Gregor Bak met wederom een gastoptreden van ‘dramatisch sopraan’ en TV-persoonlijkheid Francis van Broekhuizen. En er is een gastoptreden van Theaterfanfare Kunst voor het Volk uit Den Haag onder leiding van dirigent Sarif Tribou. Kaarten kosten 15 euro p.p. en Ooievaarspashouders 7,50 euro p.p. en zijn op dit moment alleen online te koop onderaan deze pagina.

Kerst-Sing-ALong 2022 - Francis van Broekhuizen & Gregor Bak - Foto De Schaapjesfabriek - Tessa Veldhorst

Inschrijven als kerstkoorlid
De deelname aan het kerstkoor van 2023 is gesloten. Alle praktische informatie voor alle deelnemende kerstkoorleden staat vermeld op www.kerstsingalong.nl.

Mede mogelijk gemaakt
De Kerst-Sing-ALong is naar een idee van Herbert Boerendonk. Atrium City Hall organiseert al vele jaren de Kerst-Sing-ALong in het Atrium van het stadhuis in Den Haag. Deze stichting is sinds de opening van het Stadhuis in 1995 de organisatie achter de vele activiteiten die altijd in het Atrium van het Stadhuis worden georganiseerd. Daarnaast is de Kerst-Sing-ALong 2023 mede mogelijk gemaakt door de bijdrages van:

Logo Cultuurschakel

 

Logo RCOAK

Logo Stichting Zabawas

Logo Van Ommeren De Voogt Stichting

Er geldt een limiet van maximaal 10 entreetickets per bestelling waarop de Algemene voorwaarden Kaartverkoop gelden. Tevens gaat u door het invullen van uw persoonsgegevens akkoord met ons privacybeleid.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Entreeticket
15,00 incl. btw, excl. servicekosten
0 beschikbaar
Uitverkocht
Entreeticket (Ooievaarspashouder)
7,50 incl. btw, excl. servicekosten
0 beschikbaar
Uitverkocht
Deelname Kerstkoor
25,00 incl. btw, excl. servicekosten
0 beschikbaar
Uitverkocht
Deelname Kerstkoor (Ooievaarspashouder)
12,50 incl. btw, excl. servicekosten
0 beschikbaar
Uitverkocht