Op zondagavond 17 december was de zevende editie van de Kerst-Sing-ALong in het Atrium Den Haag. Met Gregor Bak, Francis van Broekhuizen, Muziekensemble Uzory, Theaterfanfare Kunst voor het Volk onder leiding van Sarif Tribou, de 350 koorleden, 1.100 bezoekers en de online bezoekers via de Livestream werd het een kerstavond om nooit meer te vergeten!

Aftermovie met ondertiteling
Bekijk hieronder de Aftermovie van de Kerst-Sing-ALong in het Atrium Den Haag op zondag 17 december 2023 met ondertiteling, geproduceerd door cuecreative.nl in samenwerking met de organisatie van de Kerst-Sing-ALong Stichting Atrium City Hall.

Programma 2023
Op zondagavond 17 december kon iedereen van 20 tot 22 uur de zevende editie van de bijzondere Kerst-Sing-ALong in het Atrium Den Haag bijwonen en thuis meegenieten via de livestream. Het 350-koppig eenmalig samengesteld kerstkoor, de ruim 1.100 bezoekers in het Atrium Den Haag en de thuisblijvers via de livestream op deze pagina kunnen genieten en uit volle borst meezingen met traditionele wereldse kerstliederen onder de bezielende leiding van Gregor Bak met wederom een gastoptreden van ‘dramatisch sopraan’ en TV-persoonlijkheid Francis van Broekhuizen. En er zijn gastoptredens van Muziekensemble Uzory uit de Oekraïne en Theaterfanfare Kunst voor het Volk uit Den Haag onder leiding van dirigent Sarif Tribou. Muziekensemble Uzory was speciaal voor de Kerst-Sing-ALong vanuit Oekraïne overgekomen. Het kerstkoor en de bezoekers hebben gezamenlijk een donatie met een bedrag van ruim 3.000 euro opgehaald voor Uzory.

Foto’s Kerst-Sing-ALong 2023
Bekijk alle foto’s van de Kerst-Sing-ALong 2023 op Facebook.com/AtriumDenHaag.

Kerst-Sing-ALong-2023 in het Atrium Den Haag - Foto De Schaapjesfabriek

Mede mogelijk gemaakt
De Kerst-Sing-ALong is naar een idee van Herbert Boerendonk. Atrium City Hall organiseert al vele jaren de Kerst-Sing-ALong in het Atrium van het stadhuis in Den Haag. Deze stichting is sinds de opening van het Stadhuis in 1995 de organisatie achter de vele activiteiten die altijd in het Atrium van het Stadhuis worden georganiseerd. Daarnaast is de Kerst-Sing-ALong 2023 mede mogelijk gemaakt door de bijdrages van:

Logo Cultuurschakel

 

Logo RCOAK

Logo Stichting Zabawas

Logo Van Ommeren De Voogt Stichting

De Kaartverkoop is gesloten.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Entreeticket
15,00 incl. btw, excl. servicekosten
0 beschikbaar
Uitverkocht
Entreeticket (Ooievaarspashouder)
7,50 incl. btw, excl. servicekosten
0 beschikbaar
Uitverkocht
Deelname Kerstkoor
25,00 incl. btw, excl. servicekosten
0 beschikbaar
Uitverkocht
Deelname Kerstkoor (Ooievaarspashouder)
12,50 incl. btw, excl. servicekosten
0 beschikbaar
Uitverkocht