In Zuid -Holland ligt langs de Noordzee het Nationaal Park Hollandse Duinen. Tussen het strand van Hoek van Holland tot aan de binnenlanden van Hillegom. Het ligt vlakbij de grote steden, zoals in het Nationaal Park Hollandse Duinen Den Haag. Een uniek gebied waar landgoederen, duinen, bollenvelden, veenweiden, dorpen en steden elkaar afwisselen. Het is enorm divers, steeds anders en vol beleving. Met een beetje geluk zie je vossen, reeën en zeehonden. En dat midden in het drukst bevolkte gebied van Nederland.

Bezoekers van het Atrium Den Haag kunnen kennismaken met het Nationaal Park Hollandse Duinen door de ‘speurtocht’ van het spelelement te doen. Op de kaart van het gebied dat in het Atrium staat, speurt jong en oud naar leuke activiteiten en mooie plekken. Bezoekers worden vervolgens geactiveerd om buiten zelf op ontdekking te gaan in Nationaal Park Hollandse Duinen.

Speelelement Nationaal Park Hollandse Duinen

Iedereen kan ook kennismaken met het Nationaal Park Hollandse Duinen door mee te doen aan een van de activiteiten tijdens de Week van het Nationaal Park Hollandse Duinen.

Meer informatie is te vinden op www.nationaalparkhollandseduinen.nl