Het Atrium Den Haag verandert weer tijdens de Museumnacht Den Haag in een echte rollerskatedisco. Dit jaar is het een extra groot feest: wij vieren ons 10-jarige RollerSkateDisco Jubileum!

Trek je rollerskates aan en rol mee op de meest funky beats van DJ Groove Selektor Brian Bfunk van Quadsk8. Geen rolschaatsen op zolder liggen maar wil je toch graag schitteren op de dansvloer? Geen probleem! Rolschaatsen huur je in de maten 36 t/m 47 voor 5 euro per paar, reserveren is niet mogelijk, op=op.

Follow the call of the Disco Ball
Dit jaar is het een extra groot feest: wij vieren ons 10-jarige RollerSkateDisco Jubileum! Speciaal voor ons jubileum verkoopt Quadsk8 t-shirts via www.blissandbalance.nl en op de avond zelf.

T-shirt Follow the Call of the Discoball


Museumnacht Den Haag (Uitverkocht)
Op zaterdag 7 oktober 2023 van 20:00 tot 01:00 uur is het weer Museumnacht Den Haag. Je kunt met één ticket meer dan 35 instellingen bezoeken. Een avond vol kunst en cultuur én toffe activiteiten: workshops, rondleidingen, optredens, RollerSkateDisco en nog veel meer. Op 4 oktober 2023 zijn alle kaarten uitverkocht. De organisatie van Museumnacht Den Haag raadt iedereen aan om Ticketswap in de gaten te houden voor vrijgekomen kaarten.

Meer weten over de locaties, het programma of de app, ga naar www.museumnachtdenhaag.nl.

Museumnacht Logo