De gemeente nodigt haar inwoners uit voor de stadsbrede bijeenkomt Omgevingsvisie 2050 op zaterdag 7 oktober in het Atrium Den Haag van 12 tot 14 uur met gastheren Wethouder Robert van Asten en presentator Fred Zuiderwijk.

Om 12 uur wordt de bijeenkomst gestart met hapjes en praat de gemeente de inwoners bij over de voortgang van de omgevingsvisie Den Haag 2050. Afgelopen juni en juli is de gemeente de stad in geweest met de Haagse mixer. Hoor deze middag welke ambities mensen uit de verschillende wijken hebben. Alle deelnemers gaan aan de slag op een grote plattegrond van Den Haag, oftewel de Haagse Mat, waar iedereen kan aangeven waar men trots op is, welke plekken behouden moeten blijven en waar zeker nog wat moet gebeuren.

Voor kinderen is er een aparte ruimte waar zij kunnen spelen en met een begeleider hun ideale speelplek kunnen bouwen: De Haagse omgevingsvisie maken we met elkaar.

Stuur een mail naar omgevingsvisie@denhaag.nl zodat de gemeente weet wie er komt i.v.m. de catering. En nodig vooral buren, collega’s, sportmaatjes of andere mensen uit.

Meer informatie is te vinden op de website van Omgevingsvisie Den Haag 2050.

Foto's: Diverse Bijeenkomsten Omgevingsvisie Den Haag 2050. Credits: gemeente Den Haag.