Kom t/m 26 januari 2024 naar de verhalen over het dagelijks leven in Den Haag Zuidwest en Ypenburg bekijkeb: een tentoonstelling die wordt gebracht en is gemaakt door architectuurstudenten van de TU Delft.

Bewonder hoe studenten zich hebben verdiept in verschillende huizen, het alledaagse leven en de leefomgeving van de bewoners in Bouwlust, Vrederust, Moerwijk en Ypenburg. Door in gesprek te gaan met bewoners uit de wijk, ontdekten de studenten de wonderlijke verhalen van Den Haag Zuidwest. De onderzoeksresultaten zijn uit het voorjaar van 2022 en 2023. Aan de hand van posters, stripverhalen en ander beeldmateriaal nemen de studenten je mee in de prachtige verhalen uit Den Haag Zuidwest en Ypenburg. Deze expositie is in het Nederlands, Engels, Turks en Arabisch. 

Deze tentoonstelling is in samenwerking met TU Delft Bouwkunde, LUMC, Hogeschool Leiden, Scriptiewerkplaats Den Haag Zuidwest, LetterZDesign, en de Gemeente Den Haag. Mede mogelijk gemaakt door LDE universiteiten en TU Delft Bouwkunde.

Voor meer informatie, ga naar www.tudelft.nl.