Van vrijdag 15 t/m zondag 25 oktober is het internationale kunstfestival voor de jeugd De Betovering met spetterende voorstellingen en workshops op meer dan 55 locaties in en buiten Den Haag, zoals de graffiti workshops in het Atrium Den Haag met Straatkunstenaar Ringo Mollinger en de expositie Straatkunstenaars op het Doek.


Workshop Maak jouw eigen Street Art Kunstwerk! – Ringo Mollinger (10 t/m 12 jaar)
zaterdag 16 oktober van 10:00 tot 14:00 uur
zaterdag 23 oktober van 11:00 tot 12:15 uur & 12:30 tot 13:45 uur
Er geldt een maximum van 12 kinderen per tijdslot.

Maak een eigen street art kunstwerk. Ontwerp en snijd je eigen stencil en spuit deze daarna met spuitbus op canvas, dat je daarna mag houden. Je leert hoe je met deze techniek snel een echt kunstwerk kan maken. Misschien hang je je kunstwerk daarna wel ergens aan de muur!

Workshop Graffiti op jouw tas! – Ringo Mollinger (6 t/m 10 jaar)
dinsdag 19 oktober van 10:00 tot 13:00 uur
woensdag 20 oktober van 10:00 tot 13:00 uur
vrijdag 22 oktober van 10:00 tot 13:00 uur
Een workshop duurt 50 minuten en start op het hele uur.

Leer om zelf een graffiti piece te maken. Letters, poppetjes of wat jij maar kunt bedenken.
Met speciale graffiti stiften ga je aan de slag op een katoenen tas die daarna van jou is. De speciale graffiti stiften moet je schudden, net als bij een echte spuitbus. Graffiti artist Ringo kan jou leren en helpen hoe je echte graffiti letters maakt. Super tof toch?!

Algemene informatie Workshops
Reserveren voor deelname is niet mogelijk. Deelname kost 7,50 euro per kind en Ooievaarspashouder krijgen 50% korting. Er kan contant en gepind worden.

De workshops zijn alleen voor kinderen en ouders kunnen niet meedoen. Voor kinderen tot 13 jaar dient geen coronatoegnagsbewijs getoond te worden. Ouders en begeleiders kunnen de kinderen na afloop weer ophalen of mogen meehelpen. Ga naar de website van De Betovering voor meer informatie www.debetovering.nl.

Expositie Straatkunstenaars op het Doek
Straatkunstenaars Ringo, Zesta en Page33 zijn aangesloten artiesten bij het platform voor professionele Street Art en Graffiti kunstenaars The Hague Street Art. Zij tonen in het Atrium hun beste werken en straatbeschilderingen, die zij op diverse muren in Den Haag hebben aangebracht. Klik op Straatkunstenaars op het Doek voor meer informatie over deze expositie die tot 4 november in het Atrium Den Haags is te zien.

Bekijk op onze Facebook pagina alle meer dan 130 tassen en canvasdoeken die zijn gemaakt deze workshopweek!