Op zondag 18 december was na 3 jaar afwezigheid weer de Kerst-Sing-ALong in een uitverkochte Atrium Den Haag!

Atrium City Hall organiseert al vele jaren de Kerst-Sing-ALong in het Atrium van het stadhuis in Den Haag. Een éénmalig kerstkoor van 350 personen wordt samengesteld, dat na drie keer repeteren een concert kan geven aan ruim 1.100 bezoekers.

Programma 2022
Zondagavond 18 december 2022 was van 20 tot 22 uur de zesde editie van de bijzondere Kerst-Sing-ALong in het Atrium Den Haag. Een 350-koppig eenmalig samengesteld kerstkoor en ruim 1.100 bezoekers konden meegenieten en uit volle borst meezingen met traditionele Nederlandse, Engelse en dit jaar zelfs Franse kerstliederen onder de bezielende leiding van Gregor Bak met een gastoptreden van ‘dramatisch sopraan’ en TV-persoonlijkheid Francis van Broekhuizen. Dit jaar was als extra gastartiest chansonnier Philippe Elan. Philippe heeft samen met Gregor en Francis de hit Les Vacances opgenomen in 2021.

Kerst-Sing-ALong 2022: V.l.n.r. Philippe Elan & Francis van Broekhuizen & Gregor Bak. Foto De Schaapjesfabriek - Tessa Veldhorst.

Burgemeester Jan van Zanen deed het openingswoord samen met de voorzitter van het Atrium City Hall Theo Heere, en de burgemeester kwam zijn lievelings kerstliedje zingen: White Christmas. Wij zijn blij verheugd om te melden dat muziekensemble Uzory afkomstig uit Mykolaiv, een stad in het zuiden van Oekraïne, gelegen ten westen van de Krim dit jaar weer heeft kunnen optreden! Speciaal voor hen is door alle koorleden en bezoekers een donatie gevraagd. Er is maar liefst 4.379 euro voor hen opgehaald!

Kerst-Sing-ALong 2022 - Foto Tessa Veldhorst - De Schaapjesfabriek. Burgemeester Jan van Zanen & Francis van Broekhuizen.

Omroep West
Dit jaar was Omroep West weer aanwezig om het gehele kerstconcert vast te leggen. Op 23 en 26 december wordt het concert uitgezonden, doorlopend vanaf 17:00 uur.

Kerst-Sing-ALong 2022 - Foto Tessa Veldhorst De Schaapjesfabriek. Muziekensemble Uzory.

Voor meer informatie en foto’s, ga naar www.kerstsingalong.nl.