Het Atrium Den Haag verandert weer tijdens de Museumnacht Den Haag in een echte rollerskatedisco. Trek je rollerskates aan en rol mee op de meest funky beats van DJ Groove Selektor Brian Bfunk en zweef door de lichtobjecten De Giraffen, terwijl je de exposities Project10101010Ocean of People en 200 Jaar Mauritshuis bekijkt.

Geen rolschaatsen op zolder liggen maar wil je toch graag schitteren op de dansvloer? Geen probleem! Rolschaatsen huur je voor 5 euro in maten 36 t/m 47, reserveren is niet mogelijk, op=op.

Rollerskatedisco Atrium Den Haag - Foto Mike Kromjong

PIP Den Haag en lichtkunstenaar Jeroen Alexander Meijer zorgen vanavond voor bijzonder licht in het Atrium Den Haag tijdens de RollerSkateDisco. Met hun grandioze lichtobjecten* genaamd De Giraffen, die ook in 2021 te zien waren tijdens de Museumnacht, zorgen zij ervoor dat je de beste soul en dance beats van DJ Groove Selektor Brian Bfunk van Quadsk8 niet alleen kunt voelen, maar ook kunt zien.

Lichtobjecten De Giraffen - Foto Ryan Simons

Museumnacht Den Haag
Tijdens Museumnacht Den Haag op zaterdag 8 oktober beleef je de kunst en cultuur van onze geliefde stad op een manier als nooit tevoren. Tussen 20:00 en 01:00 uur doen 35 Haagse musea en culturele instellingen hun deuren wagenwijd open en ontdek jij met één ticket de magie van de nacht.

Meer weten over de locaties, het programma of de app, ga naar www.museumnachtdenhaag.nl.

Museumnacht Logo

*Mensen met epilepsie kunnen gevoelig zijn voor de lichtobjecten.