Van 13 t/m 24 mei wordt in het Atrium Den Haag aandacht gevraagd voor de Haagse Ondernemer. Deze expositie die verhalen brengt van Haagse Ondernemers, is met name bedoeld om bewustwording te creëren voor de Haagse ondernemers en hen de behoeften van buiten naar binnen te brengen. 

De gemeente Den Haag is nauw verbonden met de ondernemers in onze Haagse stad. Van lokale startups tot gevestigde bedrijven, ze spelen allemaal een cruciale rol in de bloei van onze Haagse economie. Zij zorgen ervoor dat we onze boodschappen kunnen doen… dat we kunnen winkelen en kunnen ontspannen in de stad… maar – niet onbelangrijk – zij zorgen ook voor werkgelegenheid voor alle inwoners van Den Haag. 

Ga eens op de stoel van de Haagse Ondernemer zitten
En deze ondernemers die zo belangrijk zijn voor onze stad, wil de gemeente zo goed mogelijk helpen zodat zij kunnen doen waar ze goed in zijn. Namelijk ondernemen! Maar wat bedoelt de gemeente dan precies met
helpen? Het betekent dat de gemeente, naast beleidsmaker en handhaver, met deze ondernemers mee wil denken bij het realiseren van hun doelen. Of het nu gaat om het verstrekken van advies of vergunningen, het luisterende oor of het bieden van financiële ondersteuning, de gemeente is er om alle Haagse ondernemers te ondersteunen bij elke stap tijdens het ondernemerschap. 

Samen kunnen zij meer begrip en betrokkenheid creëren voor de uitdagingen waarmee de Haagse ondernemers te maken krijgen en de bijdragen die zij leveren aan de mooie stad Den Haag. De Ondernemersdienstverlening van de gemeente speelt hierbij een belangrijke rol. Dus samen de dienstverlening richting ondernemers aanpakken en verbeteren: samen kunnen we groeien, bloeien en een verschil maken. 

Ondernemersportaal
Geïnspireerd geraakt, of zijn er tips en aanvullende informatie nodig? Loop dan eens binnen bij het Ondernemersportaal bij de hoofdingang aan het Spui 70 van het Stadhuis aan de linkerzijde. De medewerkers helpen, onder het genot van een kopje koffie, alle Haagse ondernemers graag verder.

Voor meer informatie, ga naar www.denhaag.nl/nl/ondernemen.