Een kijkje in de nabije toekomst! Bezoek de tentoonstelling Haagse Klimaatdeals tussen 11 april en 3 mei in het Atrium Den Haag waarin de bezoeker wordt meegenomen hoe de gemeente Den Haag, het bedrijfsleven, ondernemers en inwoners samenwerken aan een groen en gezond Den Haag werken.

Een mooie verzameling deals laten zien hoe de gemeente Den Haag groener maken, hoe zij van het aardgas af gaan, grondstoffen hergebruiken en steeds meer ‘schoon’ reizen. Er zijn heel concrete, praktische deals gesloten, die snel zichtbare resultaten zullen opleveren. En strategische afspraken, waarin grote partijen de handen ineenslaan om samen te werken aan agenda’s voor de toekomst. De achterliggende boodschap luidt: of je nu een grote onderneming bent, een ministerie of een betrokken Hagenaar/Hagenees, dit is een beweging waaraan iedereen mee kan doen, in een stad waar elke stem telt.

2e Klimaattafel Gesprek. Foto Sander Foederer.

De deals zijn onderdeel van het Haags Klimaatakkoord waarin veel verschillende partijen in de stad de noodzaak tot verduurzaming erkennen en aangeven daar actief naar te gaan handelen. 

Zo zijn we samen Groen Bezig in Den Haag en maken we onze mooie stad aan zee toekomstbestendig voor de huidige en toekomstige generaties. 

Voor meer informatie, ga naar duurzamestad.denhaag.nl.