Denk mee over de toekomst van Den Haag
Van 16 februari t/m 9 maart is de tentoonstelling te zien over de toekomst van Den Haag . Bezoek de tentoonstelling en denk mee over de toekomst van Den Haag.

Organisaties en inwoners uit de stad hebben hun ideeën uitgewerkt voor Den Haag in 2050. Hoe groen is Den Haag dan? Hoe worden we beschermd tegen de zee? Hoe verplaatsen we ons tegen die tijd door de stad? Hoe wonen we dan gezond?

In de tentoonstelling zijn verschillende toekomstbeelden te zien van Den Haag in 2050. Ontdek de dilemmas. Stem op het beste idee. Laat uw eigen idee achter. Of vraag een rondleiding aan, zodat u nog meer te weten komt over de toekomstbeelden. Kijk op omgevingsvisie.denhaag.nl voor andere activiteiten en (digitale) ontmoetingen.

Omgevingsvisie Den Haag - gemeente Den Haag

Toekomstwijzer
De tentoonstelling levert serieuze bouwstenen voor de omgevingsvisie. Daarin legt de gemeente Den Haag vast wat voor stad we in 2050 willen zijn. De gemeente vraagt iedereen die zich verbonden voelt met Den Haag om mee te denken over Den Haag in 2050. Ook mensen die niet in Den Haag wonen, maar er komen voor werk of voor een dagje uit. De afgelopen weken kon iedereen de toekomstwijzer invullen. De resultaten van de toekomstwijzer staan binnenkort op omgevingsvisie.denhaag.nl.

Als verdieping op de tentoonstelling wordt op 18 februari een online webinar georganiseerd. In dit webinar over Samen Stad Maken gaan experts, maatschappelijk initiatiefnemers en ambtenaren in gesprek over de kernvraag hoe voor Den Haag ruimtelijk beleid kan worden ontwikkeld, waarbij de bewoner centraal staat. Ook inwoners van Den Haag kunnen het webinar bijwonen. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.emma.nl.

De tentoonstelling is vanaf 16 februari ook digitaal te bekijken via omgevingsvisie.denhaag.nl.